Beatles Rock Band

Jag är inte MsO:s TV-spelsexpert men jag kan inte hålla mig. Att säga att jag älskar Beatles är en grov underdrift. Jag kan ärligt säga att jag aldrig förut varit så ivrig inför ett nytt TV-spel. 09.09.09 är datumet som gäller. Låt oss hoppas att Ande köper det och att han är ok med att jag bosätter mig permanent på hans soffa.

http://www.youtube.com/watch?v=bpBDOolcs9g&w=425&h=350

Publicerat av Jönssonthe-beatles-sgt-pepper

Du gillar kanske också...

3 svar

  1. Fredde skriver:

    Jag tror att ett Beatles-spel, speciellt av denna magnitud och kvalitet, kan locka många icke-TV-spelare att spela sitt första spel. Och förhoppningsvis blir det inte deras sista.

  2. Ande skriver:

    Mycket möjligt att vår tv-spelsklubb köper hem ett ex hos mig och ett hos Dennis. Så kan du bo hos Dennis varannan vecka och hos mig varannan.

  3. Jönsson skriver:

    Perfekt. Dennis tycker om mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *