David och huvudvärken

Visste ni att David Lynch, den flummige regissören känd för TV-serien Twin Peaks och filmer som Eraserhead, erbjöds att regissera Return of the Jedi av George Lucas? Så varför blev det då inte något av det? Här är Lynchs egen förklaring:

http://www.youtube.com/watch?v=EJQ4vCu-S0U

Publicerat av Fredde 

Du gillar kanske också...

5 svar

 1. Jönsson skriver:

  Jag tror att jag klarar mig utan att Luke förvandlas till Leia halvvägs in i filmen och att Palpatine sjunger ”Candy Colored Clowns”. Fast nu när jag tänker på det så låter det rätt coolt.

  • Fredde skriver:

   Jag tror det närmsta vi kommer David Lynchs Star Wars är när han gjorde Dune. Alltså skulle han göra något Lynchigt som sedan skulle tas bortom hans kontroll och klippas om till en jämrans röra. Speciellt om Lucas är inblandad.

 2. Johan skriver:

  Jag minns att jag skickade det här klippet till dig för en massa år sedan Niklas. Har för mig att ditt svar var något i still med ”Ibland är det bra med huvudvärk”.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *