DC-casten #12 – Harley Quinn

Äntligen är juluppehållet slut och DC-casten är tillbaka med ett specialavsnitt om Harley Quinn, som vi kallar för DC-casten Secret Files & Origins #1.

Ladda ner här

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fredde skriver:

    Jag älskar att hela avsnittet blev ett meta-avsnitt om hur Harleys relation till Jokern liknar eran relation till DC Comics. För mig har nog DC blivit mer av en KK än någon jag skulle vilja ha ett fast förhållande med.

    Angående Marvel vs DC när det gäller HBTQ-personer tror jag faktiskt DC vinner den striden. Marvel har definitivt en del queera karaktärer, men jag tror ingen av dem är så framstående som till exempel Harley eller Wonder Woman. Jag menar, har det dykt upp någon HBTQ-superhjälte i någon av Marvel-filmerna ännu?

    • Jönsson skriver:

      Du kan definitivt ha rätt där, Marvel har varit pinsamt dåliga på just det i sina filmer men DC har inte direkt varit några mästare de heller. De kan båda bli bättre när det finns så många karaktärer att plocka från. DC har Harleys antydda tidigare romans med en rödtopp i Birds of Prey samt naturligtvis Renée Montoya och hennes ex såklart. Och så Dianas antydan om att Themisciras brist på män inte betytt att hon aldrig legat förut i Wonder Woman. Marvel har vad jag minns bara ett exempel (dock ett väldigt fint och subtilt sådant) i Endgame och det berör bara en icke namngiven karaktär som bara har en scen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *