DC-casten – Dagsnyheterna #8 – Round Robin, Doiby Dickles & Superhusdjur

Dagsnyheterna är tillbaka och vi pratar bland annat om Doiby Dickles, Stargirl Spring Break Special samt gör en rättelse angående DC Round Robin.

Ladda ner

Du gillar kanske också...

3 svar

 1. Fredde skriver:

  Garth Ennis må hata superhjältar (förutom, lustigt nog, Stålmannen specifikt, då han gjorde en väldigt kärleksfull tolkning av honom i ett nummer av Hitman), men en genre som han verkar tycka om genuint är krigsserier. Han verkar vara något av en krigsnörd, vilket bland annat innebär att han har skrivit vad jag anser är den allra bästa Enemy Ace-serien, Enemy Ace: War in Heaven. Det är naturligtivis en bitvis blodig serie (den handlar ju om krig), men den känns för det mesta väldigt mogen, helt utan edgelord-trams.

  Jag håller förresten med i diskussionen om omnibus-samlingar. Jag hade helst köpt Jack Kirbys Fourth World-serier i de paperbackvolymer som DC gav ut för ett antal år sedan, men dessa verkar inte gå att få tag i längre, så det fick bli den enorma och otympliga omnibus-boken i stället.

  • Jönsson skriver:

   Hur många Omnibus:ar gick hela Fourth World på då?

   • Fredde skriver:

    De ursprungliga paperback-samlingarna (som förvirrande nog också kallades ”Omnibus”) var 4 stycken. Den stora tunga boken som jag köpte samlar alla serierna i en enda volym.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *