Hem Forum Film & TV Andras 'caster

Detta ämne innehåller 18 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av  Fredde 1 månad, 3 veckor sedan.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #11596

  Jönsson
  Forumledare

  Här kan vi snacka om sådant vi lyssnat på.

  #11597

  Jönsson
  Forumledare

  I det senaste avsnittet av Snedtänkt pratades det mycket om Göteborgsfenomenet Bo Maniette. Inte nog med att Bo Maniette skall ha skrivit den ”fantastiska” dikten som lästes upp efter att Siewert Öholm beklagat sig över WASP i Svar direkt, han var också berättarrösten när Gremlins gjordes om till musiksaga på svenska (”när du hör det här ljudet är det dags att vända blad…”). En version utav Gremlins som svensk musiksaga finns på youtube, men det är vad jag förstår inte versionen med Bo Maniette. Om någon vet var man kan hitta Gremlins berättad av Bo Maniette så får de gärna berätta det för mig. Jag måste höra det!

  • Det här svaret redigerades 2 år, 11 månader sedan av  Jönsson.
  • Det här svaret redigerades 2 år, 11 månader sedan av  Jönsson.
  #11599

  Fredde
  Forumledare

  Få saker är så frustrerande som när man tagit sig halvvägs genom en podcasts arkiv och den plötsligt läggs ner och sidan försvinner. Är den tillräckligt populär kan den finnas arkiverad på något annat håll, men är den mer obskyr är man ”shit out of luck”, som jänkarna säger. Jag har råkat ut för det mer än en gång.

  #11611

  Jönsson
  Forumledare

  Jag har börjat lyssna på podcasten Star Wars Minute. Där två programledare och oftast en gäst går genom varje Star Wars-film minut för minut. Varje avsnitt motsvarar en minut av Star Wars. Det är fantastiskt!

  #11613

  Fredde
  Forumledare

  Det låter som en mer positiv version av den där hat-casten om Batman V Superman.

  #11615

  Jönsson
  Forumledare

  De tycker mycket om Star Wars. Fast de gillar bara originalversionerna av originaltrilogin. När de pratar om Special Edition, om ändringar till DVD- och BluRay-versionerna, om Holiday Special, om Clone Wars och naturligtvis om prequelfilmerna så är det väldigt tydligt att de inte gillar dem. Även om det också är tydligt att de sett alltihop.

  Dessa avsnitt började spelas in innan The Force Awakens kom ut och pågår fortfarande. Eftersom varje minut tar mellan 15 och 30 minuter att snacka om så lär det ta ett tag innan jag hinner ifatt dem. Jag ser fram emot att höra vad de tycker om Disneys nya filmer.

  • Det här svaret redigerades 2 år, 11 månader sedan av  Jönsson.
  #11811

  Jönsson
  Forumledare

  Efter att Solo: A Star Wars Story kom ut så blev jag ombedd att gästa Jens och Moes Nöjeskryss en gång till och prata ännu mer Star Wars. Har man ork att lyssna på ett extralångt avsnitt helt och håller dedikerat till Star Wars kan man lyssna här.

  • Det här svaret redigerades 2 år, 10 månader sedan av  Jönsson.
  #11813

  Fredde
  Forumledare

  Jag håller fortfarande på att lyssna på de gamla avsnitten, men jag ser fram emot att komma ikapp!

  #11824

  Jönsson
  Forumledare

  Jag minns inte om jag nämnde den i Internet-casten så jag nämner den här. Jag lyssnar en del på Malmö-filmaren Henrik Möllers fantastiska podcast Udda Ting. Den handlar primärt om konstnärer som arbetar i Lovecraftiansk anda och innehåller många intervjuer med experter på ämnet. Han har behandlar Lovecraft själv men också saker som Kungen i gult, wierd fiction-förlaget Hastur och filmare som Val Lewton och John Carpenter. Detta ibland mixat med Möllers egna noveller upplästa av författaren.

  Rekommenderas!

  #11826

  Fredde
  Forumledare

  Har Dennis Gustafsson varit med ännu? Han borde vara en solklar person att intervjua.

  #11827

  Jönsson
  Forumledare

  Det har han faktiskt inte. Inte än i varje fall. Men det borde han verkligen!

  #21519

  Jönsson
  Forumledare

  Nöjeskrysset har påbörjat sin andra säsong!

  #21520

  Fredde
  Forumledare

  Jag ser fram emot nya spännande gäster!

  #21847

  Jönsson
  Forumledare

  Jag gick till slut med i den i sin egen podcast så ofta omnämnda Snedtänkt-gruppen på Facebook. I några dagar så creepade jag bara. Såg när andra nördar skrev riktigt nördiga grejer till varandra och tänkte att så nördig behöver jag inte vara. Sen kom det upp något som jag faktiskt kunde bidra till, så jag skrev om lite rolig trivia. Detta ledde till ännu lite mer trivia och bara en kort tid senare hade någon rättat mig på detaljerna.

  Det är alltså det här alla andra känner när de pratar med mig.

  #24895

  Fredde
  Forumledare

  Är det bara jag, eller har hälften av avsnitten av Jens och Moes Nöjeskryss försvunnit? Jag kan bara hitta ”facit och eftersnack”-avsnitten på deras nya sida med Avbockat-casten, och kan inte hitta någonstans där man kan ladda ner själva kryss-avsnitten.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.