Hem Forum Film & TV Kommande film

Detta ämne innehåller 103 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  Fredde 2 veckor, 6 dagar sedan.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 104 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #9650

  Fredde
  Forumledare

  Är det någon film som är på gång som ni ser fram emot? Någon trailer som gjort er taggad?

  Själv är jag nyfiken på om nästa Predator-film, kallad The Predator, kommer att bli något bra. Den ska komma 2018, och kommer kanske ha en Schwarzenegger-cameo. Och så ska kanske 50 Cent vara med. Det kan ju bara bli bra!

  #10562

  Fredde
  Forumledare

  En ”trailer” som jag såg på bio innan Alien: Covenant var för The Mummy. Jag sätter ”trailer” inom citattecken, för den bestod av att Tom Cruise sitter i en stol och berättade att ”nu ska ni få se ett klipp från The Mummy, det är en jättebra film tycker jag”, och sedan får man se några sekunder från en scen i filmen. Inte direkt något som gör mig taggad, inte ens Cruises glänsande leende kunde övertyga mig. Det kändes mest lite desperat.

  #10563

  Jönsson
  Forumledare

  Jag skall se The Mummy ikväll. Det skall bli den första filmen i Universals nya ’shared universe’ med deras klassiska filmmonster. Visserligen är konceptet med delade filmuniversum rätt gjort nuförtiden, men man måste komma ihåg att Universal faktiskt var de första som provade det en gång i tiden. Det är lite passande att de ger sig in i matchen igen. Även om det känns typ fem år försent.

  #11063

  Fredde
  Forumledare

  Rampage är en film baserad på arkadspelet med samma namn. Enligt trailern är det en kaijufilm som handlar om Dwayne ”The Rock” Johnson och hans bästa kompis i hela världen, en jättestor gorilla vid namn ”George”. George och Dwayne måste kämpa mot en jättestor varg och en jättestor krokodil.

  Trailern har övertygat mig om att det kommer vara den absolut bästa filmen år 2018.

  #11115

  Jönsson
  Forumledare

  I uppföljaren till Jurassic World,nämligen Jurassic World: Fallen Kingdom (för varför sätta siffror efter filmer?) medverkar James Cromwell!

  Filmen verkar dock vara fullständig dynga.

  • Det här svaret redigerades 3 år, 4 månader sedan av  Jönsson.
  #11118

  Fredde
  Forumledare

  Jag har förstått det som att filmuppföljare inte har siffror nu för tiden i ett (ganska meningslöst) försök att lura folk att de inte är uppföljare, och att man inte måste ha sett föregångaren för att se denna film. Som komplettist upprör det mig mycket!

  #11120

  Jönsson
  Forumledare

  Det upprör mig med! Jag vill kunna ha tydlig numrering så att jag lätt kan placera filmerna i hyllan. Inte för att jag köpt en DVD-film på fem år, men likväl!

  #11300

  Jönsson
  Forumledare
  #11301

  Fredde
  Forumledare

  Det ska tydligen inte vara baserat på Pokémon generellt, utan specifikt på spelet ”Great Detective Pikachu”. Jag undrar varför det specifikt måste vara det spelet som ansågs passa för en live action-Pokémon-film.

  Det har också varit en massa snack bland nördar om att det borde vara Danny DeVito som gör rösten till Pikachu i filmen, av någon anledning.

  #11302

  Jönsson
  Forumledare

  Pokémon har ju inte direkt någon bra story egentligen. Detective Pikachu skall tydligen åtminstone ha en lite mer användbar story. Att det skall vara Danny DeVito kan h att göra med att Pikachu skall ha en riktigt rivig och gubbig röst på japanska.

  #11359

  Fredde
  Forumledare

  Jag insåg just att det kommer åtminstone tre amerikanska filmer i år som kan klassificeras som ”kaiju”: Pacific Rim Uprising, Rampage, och Jurassic World: Fallen Kingdom. Och längre fram har vi ju fler Godzilla-filmer på gång. Tror ni att vi ser en återkomst av kaiju-temat i väst? Det skulle inte vara mig emot.

  Kanske kan Universal rädda sitt Dark Universe om de gör en film där ett jättelikt Frakensteins monster slåss mot en jättevarulv?

  #11362

  Jönsson
  Forumledare

  Varför inte låta ett jättelikt Frankenstein-monster slåss mot Godzilla? Det skulle vara som att sluta en cirkel!

  #11514

  Jönsson
  Forumledare

  Nu är det kört. Uwe Boll kanske stämmer filmen Rampage.

  http://www.indiewire.com/2018/03/rampage-uwe-boll-lawsuit-the-rock-1201945693/

  #11515

  Fredde
  Forumledare

  Det var längesedan jag hade någon koll på alla filmer som Boll har gjort, men jag blev inte förvånad över att han skulle ha gjort en film baserad på spelet Rampage. Men tydligen så är det en film som bara råkar heta Rampage och inte är baserat på spelet. Så det hela (likt så mycket annat som Boll ägnar sig åt) känns mest som ett sätt att hålla sig i rampljuset, nu när ingen vettig mediaskapare/ägare längre låter honom röra deras licenser.

  Alternativ kommentar: ”Uwe Boll? More like Uwe Troll!”

  #11516

  Jönsson
  Forumledare

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 104 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.