Forumsvar skapade

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 1,034 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar till: Star Wars-spel #24984

  Jönsson
  Forumledare

  Det ser mer ut som ett mobilspel. Ljudeffekterna påminner starkt om Star Wars: Commander som släpptes till mobil och surfplatta 2015 och jag kunde inte undgå att se ”in game purchases” i inledningen.
  Det här lockar mig inte det minsta än så länge. Visar det dock sig vara något lite mer intressant om och när de släpper en gameplaytrailer kanske jag får omvärdera min åsikt.

  • Det här svaret redigerades 3 dagar, 22 timmar sedan av  Jönsson.
  som svar till: Rollspel #24977

  Jönsson
  Forumledare

  Det där ser fullständigt fantastiskt ut! Nu är jag ingen rollspelare men jag skulle kunna tänka mig att prova det där!

  som svar till: Trams #24956

  Jönsson
  Forumledare

  Han säger vad vi alla tänker!

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24940

  Jönsson
  Forumledare

  Jag minns tydlig att jag läste en gång att DC efter JFKs död medvetet lät bli att ha med samtida presidenter i sina tidningar men jag tycker att det dyker upp samtida presidenter lite titt som tätt ändå. Eller var det bara så att President Ronnie var för cool för att exkludera?

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24918

  Jönsson
  Forumledare

  Secret Origins hade verkligen fantastiska omslag. Jag minns dock att berättelsen om Sandman var ganska trist. Som jag minns det dök Crimson Avenger upp och gav honom en låda med all utrustning och sa ”Nu skall du bli en Mystery Man.”

  som svar till: Andras 'caster #24898

  Jönsson
  Forumledare

  Ja, det är klurigt. Hade det varit ett stort företag hade jag tyckt att de kunde ha materialet kvar uppe men som det är nu så kostar det bara Jens och Moe pengar för var dag det ligger uppe.

  som svar till: Andras 'caster #24896

  Jönsson
  Forumledare

  Det kan vara så att kryssen försvann när Jens och Moe lade ner krysset. Det kostar nämligen STIM-pengar att hålla kryssen uppe. Men jag kan kolla med dem och återkomma!

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24866

  Jönsson
  Forumledare

  Jag håller med om den stolpiga animationen. Den har liksom aldrig riktigt blivit bättre, så jag gissar att de vill ha det så.

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24864

  Jönsson
  Forumledare

  Jag tycker att det här ser ut att bli rätt så jäkla coolt.

  Vad jag förstår hänger DC:s alla animerade filmer ihop på ett eller annat sätt. Även om de verkar beröra helt olika storys och karaktärer och ha olika upphovsmän. Jag har bara sett en på senaste (och den var sådär) men tror att det var den näst senaste och den slutade med att Barry Allen sprang riktigt snabbt för att försöka sig på att resa bakåt i tiden. Jag vet inte riktigt när filmerna började hänga ihop på det viset eller om man bestämt ”after the fact” att alla DC:s moderna animerade filmer är del av samma kontinuitet.

  Jag hade nog föredragit en JSA-film som höll sig på fyrtiotalet och istället använde hela originalgänget men man kan inte få allt. Och det finns något fint med att Barry och Jay får träffas.

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24863

  Jönsson
  Forumledare

  Det där är så bra att jag tänker sno det till DC-castens instagramkonto!

  som svar till: Magnum P.I. #24859

  Jönsson
  Forumledare

  TC gör deadpan väldigt väl, det får jag ge honom!

  som svar till: Kommande film #24843

  Jönsson
  Forumledare

  Du vet när man väntat på något riktigt länge och sen när det väl kommer så vet man inte hur man skall hantera det. Lite så känner jag inför den här trailern. Den innehåller precis det jag vill ha och ändå känner jag ingen direkt pepp. Minst sagt märkligt!
  Med det sagt kommer jag naturligtvis att se den här filmen på bio när tillfälle bjuds! Jag menar… Godzilla vs Kong!

  som svar till: Vad läser du? #24802

  Jönsson
  Forumledare

  Nu har jag aldrig läst Cervantes (men jag borde bannemig göra det någon dag) men det känns som att din teori är ganska trolig. Det måste vara så man gjorde (och kanske fortfarande gör?) för att hålla en lång och pågående historia intressant.

  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24625

  Jönsson
  Forumledare

  DC försökte göra sig av med konceptet runt Infinite Crisis. Spectre dödade samtliga representanter för Kaos och Ordning i upptakten (fast bara gudar och magiker, inte folk som bara ”använde deras krafter”, så Hawk och Dove klarade sig) och sedan gjordes det något flummigt om att samtliga karaktärer ändå fick behålla sina respektive krafter och att de nu istället kom från den något odefinierade ”Ninth age of Magic” (eller var det Tenth? Jag minns inte). Jag tror att tanken var – som det alltid är – att strömlinjeforma ett koncept men att man – som man alltid gör – istället gjorde det rörigare. Klassiskt DC.

  • Det här svaret redigerades 1 månad, 2 veckor sedan av  Jönsson.
  som svar till: DC Comics (Varning för spoilers) #24556

  Jönsson
  Forumledare

  Underkvinnan och Övermannen. Hm. Jag hade läst den.

  Med det sagt undrar jag om det inte är så att hon faktiskt översatts som Underkvinnan någon gång. Det skulle inte förvåna mig i varje fall.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 1,034 totalt)