Yellow Submarine 3D – ”Jag vet verkligen inte vad jag ska säga…”

Jag älskar den märkliga tecknade långfilmen som Beatles gjorde 1968. Trots att Beatlarna inte gjorde sina egna röster och själva bara medverkar i slutet så är det en underbart konstig liten film med skön musik och roliga vändningar. Nu ska Disney göra en remake. I 3D. Än så länge är jag skeptisk.

Publicerat av Jönsson

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fredde skriver:

    Argh, om jag bara kunde lägga vantarna på Yellow Submarine! Jag har ett vagt minne att jag sett åtminstone delar av den när jag var mycket liten vilket gav mig mardrömmar. Annars är den enda Beatles-filmen jag sett A Hard Day’s Night.

  2. Jönsson skriver:

    Jag har den på DVD. Vi tar den efter Call of Cthulhu!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *