Nördcast #12

Äntligen är det dags för den årliga nyårskrönikan där vi blickar tillbaka på 2017. Vi pratar om vilka filmer som vi sett, vilka spel som vi borde spelat och vi går givetvis igenom vilka Nördprofiler som har gått bort under året.

Dessutom har Markera som Oläst spelat förra årskrönikans stora snackis ”Out of the Park Baseball 18”, vilket ni kan se i videon nedan.

Ladda ner

Babe (1995)

Du gillar kanske också...

13 svar

 1. Jönsson skriver:

  Jaaaaames Cromweeeeeeell!

 2. Fredde skriver:

  Ursäkta till alla tittare på videon för mitt hostande. Jag antar att jag blev lite för exalterad över den intensiva spelupplevelsen i Out of the Park Baseball.

 3. Henrik (Freddes Store Bror) skriver:

  Vill bara tacka för era mycket underhållande podcastar. Ni lyckas på ett vältaligt sätt uppdaterar min allmänbildning gällande nördkultur. Förslag till framtida podar är tips på roliga/nördiga Youtube kanaler/klipp (kanske redan gjort, har ännu ej lyssnat på alla avsnitt).

 4. martin skriver:

  Nördåret 2017 — Helt okej.. och Star Wars!

  Bra castat som vanligt. Håller med föregående talare om youtube. En annan idé är en genomgång av lite bra att ha memes. Det är väl ganska nördigt?

  • Jönsson skriver:

   Bra förslag. Hur skulle du definiera ett ”bra att ha”-meme?

   • martin skriver:

    Bra att ha memes är såna man kan slänga in i en chat. Såna som är kul för alla, men kanske lite extra kul om man är med på tåget eller har sett det förr. Exempelvis det skrattande planet, https://i.imgur.com/dSsXQ.jpg . Den kan man droppa när något är kul. Och då kanske främst i den här formen http://i.imgur.com/3cBhdl.jpg . Alla fattar att det är ett skrattande flygplan. Och vi som sett det förut tänker på hela serien eller andra skojiga flygplansbilder man sett. För visst har man sett en del sådana..

    Detta kvalar nog in på listan över konstigaste kommentarer jag lagt på ett podcastavsnitt för dagen.

 5. Dennis skriver:

  Jönsson kan dra något gammalt över sig!
  ”Tack för cast-bilden!” -Stugan
  Trevlig podd! Är med Ande gällande film. Har konstaterat att jag gått på bio 3ggr på 3 år (de tre star wars-filmerna)
  Divinity: Original Sin lider olyckligt av det sämsta namnet någonsin, men ettan är mycket bra och tvåan ska tydligen vara ännu bättre! Gamla skolans rpg a la baldurs gate I ny tappning. Gillade man det eller första Dragon age (origins) ska man kolla in det!

  Slutet 2017 eller om det var nu början av 2018 släppte Andy Weir – mannen bakom the Martian – sin nya roman Artemis. Inte läst ännu men är sugen. Den hamnade högt i listorna på goodreads.

 6. martin skriver:

  min telefon är trasig så jag använder min gamla. Blev glad som en speleman då jag trodde jag missat denna cast. Nu njuter jag av en andra genomlyssning och hittar nya detaljer. .. ”Man får inte vara dum!” En modern klassiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *