Nördcast #9 – Nördåret 1962

Nördcasten tittar tillbaka på 1962 och tar oss igenom en tid som präglas av Kubakrisen, Rymdsonder, Färg-TV och Matematikmaskiner. Vi pratar om årets stora filmer, Beatles, Elvis och El Santo. Fredde och Ande spelar världens första datorspel och casten avslutar som vanligt med att  svara på lyssnarfrågor.

 

creflo

 

Ladda ner!

Spela Spacewar! här!

Du gillar kanske också...

4 svar

 1. Dekis skriver:

  Bra Kastat!
  Tack Jönsson för ”rekommendationen” av Ready Player One. Lustigt nog hade jag redan ljudbokat den tidigare i sommar. Den funkade bra som ljudbok eftersom den är ganska simpel att följa med i som du var inne på. Den känns väldigt skriven för att utspelas som film känner jag, vilket kanske förklaras i att författaren även jobbat som screenwriter. Sen kan jag tycka det känns fånigt att den verkar skriven som om det är nyhetsmorgon som ska förklara vad ett mmorpg är för något. Boken har ju uppenbarligen en väldigt riktad målgrupp som kanske inte behöver få förklarat vad en ”avatar” är för något – om alla lever i samma virtuella värld hänvisar man nog inte till varandra som ”min kompis avatar lämnade rummet”.

  Tack även för svaret på min fråga, ser fram emot nästa Kast!

  Seeeen ville jag bara flika in att Coolio feat. L.V. – Gangsta’s Paradis har ett skönt intro och gick rakt in på förstaplatsen på Schweiziska topplistan 1995!

 2. martin skriver:

  Så.. jävla.. sen till partyt! Men fa-an va gött med ny cast! Jag värmer strykjärnet och förbereder mig på njutning. Tack pågar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *