Nörden och kärleken

För ett par år sedan skapade Marcus Ljuggren och Max Tellving på Feedback Film kortfilmen Nörden och kärleken. En kort studie i att älska den man älskar. Och Warhammer.

Publicerat av Jönsson

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Fredde skriver:

    Så många saker att gilla. Den snälle högerkonservative amerikanen. De svåra känslorna som gör ont att titta på (på ett bra sätt!). Och ett chainsword rakt i hjärtat.

  1. april 22, 2018

    […] Detta är alltså bakgrunden. Men vad är då en Space Marine? Som beskrivits ovan rör det sig om genetiskt modifierade människor, som är större, starkare och smartare. Människorna rekryteras från varje legions hemplanet (ofta genom diverse rituella lekar för att utse vem som är mest lämplig). De får ett antal extra organ implanterade i kroppen som bidrar till deras förmågor, till exempel ett extra hjärta och en körtel som gör deras saliv till en frätande syra (en ganska udda detalj som sällan dyker upp i det faktiska spelet). Den typiske enskilde Space Marine-soldaten är iklädd en kraftfull rustning kallad Power Armour som ytterligare förbättrar deras förmågor, och deras standardvapen är en Boltgun (även känd som ”Bolter”), som avfyrar kraftfulla explosiva kulor. Men detta är som sagt bara den typiske fotsoldaten. Deras ledare brukar ha andra kraftfulla vapen av olika slag, inklusive diverse närstridsvapen såsom det brutala chainsword, ett svärd med en ”klinga” bestående av en motorsåg (definitivt inget man vill ha rakt i hjärtat). […]

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *