Seriös dejting för seriösa rymdpiloter

Markera som Oläst är idag stolta att utannonsera vår nya samarbetspartner, en sida som vi tycker är av mycket stor kvalitet och säkerligen kan tilltala de flesta av våra läsare. Ni är säkert många som sett den oerhörda uppsjö av dejting-sidor och appar som finns att använda sig av i jakten på kärleken (eller för mer kötsliga ändamål). Många av dessa är dock av låg kvalitet, och dess klientel tilltalar säkerligen inte våra sofistikerade läsare, som inte nöjer sig med kreti och pleti när det gäller potentiella partners. Därför vill vi gärna premiera en dejting-sida som sticker ut från mängden med sin kvalitet och sitt fokus på personer som vill ha det absolut bästa i livet: Elite-Singlar.

Elite-Singlar garanterar att alla deras medlemmar har skjutit ner minst 6400 rymdskepp under sina resor genom universum, och därmed uppnått titeln ”Elite”. Här finns inga piloter klassade som ”Harmless” eller ”Mostly Harmless”, inte ens ”Dangerous” eller ”Deadly” tillåts av sidans strikta kriterier. Är du inte Elite är du inte välkommen, oavsett hur mycket krediter du tjänat till dig på fega ”milk runs” med varor mellan säkra planeter. Sidan välkomnar dock alla Elite-piloter, oavsett om du är från Lave eller Zaonce, och oavsett vilket skepp du flyger (även om piloter som flyger en Cobra Mk III brukar vara särskilt populära, vilket inte är förvånansvärt). Det viktiga är att du bevisat att du inte bara är bra på att docka med rymdstationer, kan spara på hyperrymdsbränslet eller kan hitta bra handelsrutter, utan att du också kan försvara dig i rymdstrider och spränga allt motstånd med laser och missiler. Varför skulle någon annan sofistikerad person vilja dejta dig annars?

Elite-Singlar vill också ta tillfället i akt att dementera alla illvilliga rykten om att en majoritet av deras användare egentligen är thargoider. De vill istället påpeka de många framgångshistorier de hört från användare, om underbara dejter som nästan alla slutar med en dans under stjärnhimlen till tonerna av ”An der schönen blauen Donau”.

Publicerat av Fredde

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *