Smallville får gästspel

Jag tycker inte alls om TV-serien Smallville. I synnerhet inte sedan Stålis nu fått sig en riktigt emoaktig svart dräkt. Däremot måste jag säga att jag är sjukt taggad på den kommande nionde säsongen. Varför?

smallville_JSA

 

 

För i säsong nio gör inga mindre än Justice Society of America sin live action-debut! Skrivna av ingen mindre än Geoff Johns dessutom! Förutom Dr Fate och Stargirl (bilden) avslöjar trailern även att Green Lantern (originalet då alltså), Hawkman och Sandman (!) kommer att medverka.

Publicerat av Jönsson

Du gillar kanske också...

10 svar

 1. Johan skriver:

  Åh har han blivit stålmannen nu äntligen? D tog bara ett decenium

 2. Fredde skriver:

  Inte för att jag gillar Smallville jättemycket, men det här känns lite väl långt ifrån det ursprungliga konceptet. Är det bara en TV-serie med Stålmannen och andra hjältar nu, fast med lite annorlunda kostymer?

 3. Jönsson skriver:

  nepp. Serien handlar fortfarande om ungdomen Clark Kent men i något äventyr verkar det som att han måste samla ihop JSA. Allt är dock fortfarande lika Dawson’s Creek-aktigt som det alltid varit såvitt jag förstår.

 4. Fredde skriver:

  Jag antar att jag bara inte riktigt kan greppa idén om fullt kostymerade hjältar i Smallville. Tidigare var det ju bara antydningar till kostymer, till exempel Aquamans badkläder eller Clarks tendens att ha blåa och röda tröjor. Men där står Dr. Fate i full mundering med slängkappa och allt, och likaså Star Spangled Kid.

 5. Jönsson skriver:

  Men du verkar helt och håller skita i det faktum att JSA – laget som fick mig att på allvar börja läsa DC nu för första gången kommer att synas på TV i Live Action-form. Till och med Sandman kommer att vara med. jag menar – SANDMAN! Jag bryr mig inte ett skit om Smallville men det här tänker jag titta på.

 6. Fredde skriver:

  Jovisst, det är ju häftigt med JSA i live action-form, fast det är lite synd att det måste göras i Smallville. Men har vi tur kanske det blir en spinoff-serie med JSA? Det hade jag tyckt vore skithäftigt.

  Och jag antar att jag egentligen borde vara glad över att Dr. Fate och kompani inte gjorts om till gnälliga tonåringar (fast det kanske skulle passa Star Spangled Kid). Jag antar att det kan vara intressant hur mötet blir mellan svartklädda tonårs-Clark och färgglada vuxen-JSA blir.

 7. Jönsson skriver:

  Jag tyckte också det var synd att det skulle vara just i Smallville först men så kom jag att tänka på det som du en gång sa till mig apropå just Smallville (och The Batman). Visst är det lite synd att våra favorithjältar avbildas på ett så kasst sätt men man får aldrig glömma att om det inte varit för sådana serier hade våra favoriter varit ännu mer obskyra och ännu mer okända för den stora allmänheten.

 8. Fredde skriver:

  Det är ju i och för sig sant. Frågan är väl bara vad Smallvilles målgrupp kommer att tycka om den gamla skolans hjältar. Förhoppningsvis kommer Johns framställa dom på rätt sätt, och inte alltför mossiga och gammaldags.

 9. Jönsson skriver:

  Om någon vet hur de ska framställas är det ju faktiskt Johns.

 10. Johan skriver:

  DC(Dawsons Creek) Comics 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *