Tag värvning hos rymdimperiet idag!

För ett tag sedan lades en förhandstitt på en tecknad Star Wars-fanfilm upp på YouTube. Nu är filmen färdig. Om du gillar Star Wars är den cool, om du gillar science fiction-animé är den cool, om du gillar både Star Wars och science fiction-animé är den fullständigt fantastisk:

Det finns, utöver det övergripande mycket kompetenta hantverket, många små nördiga detaljer att gilla med filmen. Många bitar är baserade på det gamla klassiska Star Wars-datorspelet TIE Fighter (cockpitarna är en kombination av cockpits från filmerna och från spelet, och en och annan ljudeffekt är också från spelet), musiken gör anspelningar på den klassiska ”Imperial March” utan att använda den rakt av, och fans av klassisk robot-animé känner nog igen sättet på vilket massor med torpeder flyger fram med rök bakom sig som ett exempel på en ”Itano circus”. En definitiv höjdare bland Star Wars-fanfilmer med andra ord!

Publicerat av Fredde 

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jönsson skriver:

    Detta får mig bara att önska att Clone Wars or Rebels var ordentligt animerade

    • Hullabaloo skriver:

      Haters gonna hate, såg denna för längesen och minns hur besviken jag blev när jag insåg detta var det enda som producerats. Trodde verkligen det fanns en anime där ute, men nopp.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *