Thomas & Jay #1

Det var alldeles för längesen det podcastades! Då MSO-medlemmarna för tillfället är utspridda över hela världen bestämde sig Ande och Jönsson för att starta en ny podcast vid sidan om Nördcasten. Den kallar vi för Thomas & Jay.

thomandjay

 

Ladda ner

Du gillar kanske också...

7 svar

 1. Fredde skriver:

  Nu har jag lyssnat, och jag tyckte det var en riktigt trevlig cast! Enda problemet för mig var att jag ofta önskade att jag var med och kunde prata (speciellt under spelsegmentet, surprise surprise). Men då hade det blivit någonting annorlunda, det är ändå en viss skillnad mellan en podcast med två personer och en med tre eller fyra.

  • Ande skriver:

   Vi hade gärna haft med dig också! Men vi kanske kan få till en nördcast i samband med Comiquiz?

   • Jönsson skriver:

    Vem är i så fall Fredde? Om du är Thomas och jag är Jay.

    • Fredde skriver:

     Om vi blir tre är det kanske lika bra att bara kalla det en reguljär Nördcast, annars blir det kanske lite klumpigt.

     Annars funderar jag på ”Thomas, Jay & Howard” (kan syfta på Robert E eller Philips Lovecraft).

 2. Jönsson skriver:

  Blir väl läge att köra en riktig nördcast snart också. Nu när vi har en ny fin hemsida. Jag är personligen glad att Thomas & Jay blev av. Den har varit i idéstadiet i tusen år.

 3. martin skriver:

  Blev orimligt glad över att Gustav Willy blev utnämnd till nördfavorit. Välförtjänt måste jag säga.

  Får man föreslå Buzz Aldrin, nummer två på månen, så gör jag gärna det. Helst med referens till hans uttalanden om rap, han sägs ju ha sagt att det finns två saker han älskar med passion här i livet, och det skall vara rymdfärder och hiphop. Därefter blev det musikvideo med Snoop. https://www.youtube.com/watch?v=HcUeGRpPzgw

  Ber om ursäkt om det redan nämnts här tidigare.

 4. Jönsson skriver:

  Det är ny och mycket uppskattad information!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *