TRON på gång!

Äntligen finns trailern till den nya TRON-filmen att titta på! Faktum är att trailern visades redan förra året på Comic-Con i San Diego, men för de som inte var där fick man hålla till godo med en suddig inspelning som någon i publiken gjorde. Men nu kan man som sagt äntligen få se trailern i mycket bättre kvalitet.

Förra året gick filmen under namnet TR2N, men det verkar som att filmmakarna insåg ur konstigt det lät (hur ska det egentligen uttalas?), så nu har den i stället det jämförelsevis bättre (om än något fantasilösa) namnet TRON Legacy. Den ursprungliga TRON-filmen från 80-talet är ju en riktig nördklassiker, känd som en av de första filmerna att använda sig av datoranimationer för specialeffekter, så jag hoppas innerligt att TRON Legacy blir bra. Men det enda man kan utläsa från trailern verkar vara hur filmen kommer att se ut, inte vad handlingen är, så jag tänker inte bli alltför hoppfull innan jag vet mer.

Publicerat av Fredde 

Du gillar kanske också...

2 svar

  1. Jönsson skriver:

    Musiken i trailern låter ju precis som musiken i The Dark Knight!

  2. Fredde skriver:

    Jag tror dock det bara är tillfälligt. Tydligen ska trailern egentligen vara ett ”test” på hur filmen kommer att se ut, inte en scen ur den slutgiltiga filmen. Faktum är att jag läst att Daft Punk (dom med ”Harder Better Faster Stronger”) ska göra musiken till filmen. Det känns ganska passande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *