På det glada 80-talet gick Magnum P.I. på TV och var en av de största TV-serierna på sin tid. Serien fick många priser och lyckades generera 8 säsonger med sammanlagt 162 avsnitt.

magnum_pi-show

Under de senaste åren har även alla säsongerna kommit ut på DVD, en efter en och förra året kom den åttonde och sista ut. Jag har givetvis köpt in hela bunten och återupplever gamla minnen. Tom Sellecks gyllene mustasch är inte allt som serien har att erbjuda. Bland annat kan man se hans goda kamrater Rick, T.C. och Higgins i serien spelade av Larry Manetti, Roger E Mosley och John HillermanThomas Magnum själv, Tom Selleck, har vi sett lite överallt sedan serien slutade, t.ex. i bottennapp såsom Tre män och en Baby och gästkaraktär i Vänner, men de andra har vi inte sett röken av… förrän nu.

vlcsnap-309172

 

TV-serien Las Vegas som går på svensk TV just nu, tog in Tom Selleck som Casinoägare och i ett avsnitt får hans karaktär, A.J. Cooper, besök av två gamla vänner, Larry och Roger, dvs Magnums gamla polare Rick och TC, även om de i Las Vegas inte använder de namnen. Båda är bara med väldigt kort, men det är den första och enda sammankomsten sedan TV-serien vilket gör det hela väldigt stort. Karaktären Roger bor för övrigt på Hawaii och har byggt upp en väldig förmögenhet inom flygbranshen sedan han började inom den med bara en helikopter. (*Hint hint*) Larry (Rick) kan också ses bära den karakteristiska ringen som krigspolarna i Magnum P.I. har.  Dessutom nämns det i avsnittet att det egentligen skulle dyka upp en tredje snubbe ”some british millionaire.” Vi får väl anta att de syftar på Higgins. 

 

Även om de inte var med så mycket, tyckte jag det var jättekul att se de tre ihop igen. I avsnittet spelar de även lite poker, men förlorar givetvis.

Publicerat av Ande 

En reaktion till “Magnum P.I.-lära #1

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s