Natten till idag beundrade jag två av mina absoluta skådespelarfavoriter, Ernst-Hugo Järegård och Gösta Ekman i Tage Danielssons klassiker Släpp fångarne loss – det är vår! En annan favorit är Jan Malmsjö, som här framför ett musikalnummer från sin cell.

Publicerat av Jönsson

2 reaktioner till “Ring isoleringen

  1. Jag förstår inte helt riktigt hur han gör det där gåendet på väggarna och taket. Det måste röra sig om någon sorts trickfilmning? Det kan väl inte vara så att de snurrar på hela rummet, då skulle väl lakanen trilla ur sängen?

  2. Såvitt jag förstår är det så att hela rummet roterar men jag kan inte styrka det med några bevis.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s