En anledning till att jag är så kass på att skriva både här och på Pokébloggen är för att jag studerar teater vid en folkhögskola i Halland. Varje gång jag besöker Skåne slänger vi ihop en nördcast men det brukar också vara det enda vi hinner med på våra möten. Vi skyller detta på Andes Wii.

Hur som helst är jag för tillfället upptagen med teatertvåornas (själv går jag i ettan) slutproduktion, nämligen Selma Lagerlöfs klassiker Gösta Berlings Saga. Jag spelar bland andra kavaljeren Farbror Eberhard (som ska vara dryg och lillgammal… hmm… borde jag känna mig träffad?). Här på Gösta Berling-bloggen kan ni följa våra framsteg fram till premiären om lite mer än en vecka.

Publicerat av Jönsson

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s