För er (få) som undrar var Jönsson har hållit hus ska ni nu får svar. Jag har varit i Kungsbacka och repeterat en pjäs med tramsarna i Tramsgänget, gänget bakom Dunkadunkalåt. Det var smygpremiär på en ännu icke namngiven komedi om dansbandet The Klinkerz och jag stod på scen som bandets manager. Det var fruktansvärt roligt och jag är säker på att det blir ännu roligare när den riktiga premiären kommer den 16 oktober i år på Kungsbacka teater.

För mer info om Tramsgänget se http://tramsganget.blogg.se/

Publicerat av Jönsson

2 reaktioner till “Dansbandskomedi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s