Nyligen lades det upp en lång och intressant video på hemsidan till det nya Star Wars-MMORPG:et The Old Republic (som diskuterats här på bloggen tidigare) som visar hur det går till att spela. Det finns många häftiga saker att se och höra (speciellt eftersom det tydligen är det första MMORPG:et med röstskådespelare överallt), men den roligaste detaljen är när en person räknar upp ett antal berömda prisjägare, och bland dessa nämner… ”The Defenestrator. Tänk själva hur coolt det hade varit om Boba Fett besegrat alla sina fiender genom att knuffa ut dom genom fönster!

Publicerat av Fredde

En reaktion till “The Old Republic ger oss världens coolaste prisjägare

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s