Det har hänt!

Ice Cream Maker Guy har fått sig en egen actionfigur!

För er som inte vet är Willrow Hood (eller Ice Cream Maker Guy) en tämligen obskyr bakgrundsfigur från Empire Strikes Back. Faktum är att han bara syns i en sisådär tre sekunder medan Cloud City evakueras. Det faktum att han blivit så populär är för att han sägs bära på en glassmaskin.

I flera år har nördar på internet ”arbetat” för att få Hasbro – företaget som för tillfället står för huvudproduktionen av Star Wars-leksaker – att släppa en ICMG-figur men Hasbro har vägrat. Fram tills nu alltså! Jag måste säga att jag tycker om att de lät honom behålla sin glassmaskin (även om de också verkar ha givit honom en pickadoll) och att de också tillät honom att förbli lite lönnfet. I mina ögon ser han ganska tuff ut men jag undrar om någon annan än de riktiga nördarna kommer att köpa just denna actionfigur.

I den nya Legacy-kollektionen medverkar förutom Hood även jediriddaren Plo Koon och prisjägaren Zuckuss.

Publicerat av Jönsson

En reaktion till “I leksaksaffären

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s