Ännu en internetmem har dykt upp, och det är en som jag faktiskt tycker är ganska kul. Den tog sin början i ett Youtube-klipp där en kille blir väldigt exalterad över att få sen en så kallad dubbel regnbåge, ett ganska ovanligt fenomen.

Många tyckte naturligtvis att killens reaktion var rolig, och kom med de vanliga skämten i stil med ”undrar vad han har rökt?” Personligen tycker jag det är kul att se en person bli så genuint upprymd och glad över ett naturfenomen, att han kan uppskatta de många under som faktiskt finns i naturen och som man kanske inte ser så ofta nu för tiden. Men hur som helst, videon spred sig snabbt, och snart dök det upp en låt-remix som är riktigt svängig:

Och på den vägen är det. Vi kan bara hoppas att han en dag kommer att få se en trippel regnbåge.

Publicerat av Fredde 

En reaktion till “Double rainbow!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s