Uppföljaren till Lovecrafts obskyra klassiker Odör Bortom Tid och Rum.

Den unge studenten har nu levt i sitt gamla studenthem i snart ett halvår. Mot sitt bättre vetande har han lyckats vänja sig vid den mystiska odören och till och med lärt sig att hantera den. Efter en lång dag på jobbet kommer han dock hem och upptäcker att doften från avgrunden vuxit sig starkare. Om han vandrat vid sinnessjukans rand tidigare knuffas han nu djupare ned i dess onda spiraler när stanken nu tagit sig utanför hans badrum och in i hallen. Inget kan till synes stoppa den. Vår unge student står ensam mot en fasa utan ansikte. Kommer han att överleva?

(Än en gång ber jag om ursäkt men det luktar så fruktansvärt illa på mitt rum och jag han ingen aning om varför!)

Publicerat av Jönsson

3 reaktioner till “Den krypande stanken

  1. Häll ner lite kemikalier i alla hål du hittar. Det brukar funka.

    Jag sanerade för ett tag sen min toalett med en produkt som heter Kalkosan. Fungerade finfint. Hade tidigare testat med klorin och kaustiksoda utan resultat. Om inget annat funkar: saltsyralösning.

    Glöm inte att hälla saltsyran i vatten och inte tvärtom, eller så var det vatten i saltsyran… Fråga din NO-lärare!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s