Många nördar drömmer kanske om att få jobba i spelindustrin och att designa TV- och datorspel som blir storsäljare. Men många oroar sig dock säkert också för att ett jobb i spelindustrin kräver massvis med hårt arbete, långa timmar med programmering och buggar, så gott som omöjliga deadlines, oförstående recensenter, och idétorka. Dessa orosmoln är dock helt obefogade, vilket följande reklamfilm för en skola där man kan lära sig speldesign visar, en reklamfilm som jag måste säga är den absolut bästa representationen av hur livet i spelbranschen egentligen är:

http://video.google.com/googleplayer.swf?docId=-7675519043804402267#&hl=en

Publicerat av Fredde 

En reaktion till “Hur blir man spelskapare?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s