För tredje gången så återuppstår nu Nördwikin. Nördwikin var ett projekt som startades av Zmanga-användaren Jeff för många år sedan. När hans server gick bort tog pkmn.se efter ett tag över hostingen av den. Tyvärr försvann alla bilder från wikin så ett omfattande projekt med att återskapa dessa bilder påbörjades. Men när även den servern fick slut på krafter så kändes det som att nördwikin var borta för evigt. Men plötsligt lever den igen! Så om ni känner att ni vill bidra med era nördkunskaper: surfa in och gör det!

Publicerat av Ande 

3 reaktioner till “Nördwikin återvänder

  1. För er som gillar Markera Som Olästs skribenters alster kan Nördwikin rekommenderas, då vi har skrivit många delar av många av artiklarna där. Speciellt undertecknad, när han inte hade något bättre för sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s