2 reaktioner till “Gaiman planerar prequel… till SANDMAN!

  1. Jag antar att skillnaden mellan det här och Watchmen-prequelerna är att originalförfattaren faktiskt är inblandad, och att han åtminstone påstår att detta är en historia som han velat berätta men inte haft möjlighet till. Men det behöver ju inte vara en garanti för att det ska bli bra, det händer ju ofta i nördmedia att författare bestämmer sig för att utveckla bakgrundshistorier som egentligen passar bäst som just bakgrund. Fast Gaiman är väl förhoppningsvis något mer kompetent än Lucas när det gäller sådant.

    1. Jag litar helt och hållet på Gaiman. Sen om det verkligen är sant är ju en helt annan sak. Om han nu så gärna ville skriva den här historian varför har han då väntat så länge? Men jag ser likväl fram emot att se hur det blir.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s