Jag har tidigare här på bloggen skrivit ett och annat om den märkliga teatersporten, eller sportteatern, som kallas fribrottning eller professional wrestling. Det första jag skrev om det handlade om vad som troligtvis är ett av de mest pinsamma ögonblicken inom sporten, The Shockmasters dramatiska entré. Och nog finns det flera sådana dumma och pinsamma händelser inom fribrottning att välja och vraka bland, men då och då händer det också saker i ringen som är ganska häftiga. Matchen mellan de två brottarduona (även kallade tag teams) The Osirian Portal och The Runaways är ett exempel på detta. Matchen arrangerades av en av de många indiearrangörerna av fribrottning som finns här och var i USA (för att inte tala om resten av världen), en sorts motsats till de stora TV-kanalernas arrangemang. Det är ju vanligt i olika medier att det är i indiekretsarna som de mer udda, innovativa och intressanta idéerna dyker upp i motsats till det som skapas av storföretagen, och detta verkar även gälla för fribrottning. För när The Osirian Portal mötte The Runaways inträffade ”the most illegal thing I’ve seen in the history of wrestling!”

Publicerat av Fredde

2 reaktioner till “Världens bästa fribrottningsögonblick: The Osirian Portal

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s