Musikproducenten och –teknikern Michael B. Tretow är nog mest känd för att han tog fram det distinkta ljudet för popgruppen ABBA när det begav sig, men även för en och annan svängig nördig låt. Hans viktigaste bidrag till populärmusiken är tyvärr mindre känt, han var nämligen mannen som redde ut ett av musikhistoriens största missförstånd:

Publicerat av Fredde Paul

3 reaktioner till “Sanningen om Beatles

  1. Tretow e ett humoristiskt geni!
   Hans sommarprogram är fyllt men geniala små sketcher och låtar.
   Rekommenderar även Trolles trafikradio för den som lyckats missa denna humoristiska folkhemsskatt.

   1. Jag lyssnade på Trolles trafikrado av rent pedagogiska skäl som liten, men det var nog egentligen ganska lite trafiklärande i det. Väldigt roligt var det dock, och faktum är att jag vill minnas att när jag senare hörde Tretow i andra sammanhang så tänkte jag ”det är ju killen från Trolles trafikradio!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s