aprilskamtnedryVi håller fortfarande på att återställa de gamla inläggen här på bloggen efter våra tekniska missöden med den förra servern. Mina medskribenter påstår sig vara okunniga om vad det var som fick servern att krascha, men tack vare djupa efterforskningar kan jag denna dag förklara vad som ligger bakom våra tekniska missöden.

Bild från våra övervakningskameror.Först hittade vi ledtrådar som fick oss att misstänka att det kunde vara en högt uppsatt person inom det amerikanska teknikföretaget Kord Industries som hackat sig in hos oss och raderat våra filer. Vi lämnade dock det spåret ganska snabbt då vi ansåg det osmakligt att anklaga en avliden(?) person för dylika oegentligheter (och eftersom företaget i fråga hotade att stämma skiten ur oss).

Hackermans hälsning till oss.Istället började vi frukta att det var den legendariske nätbrottsligen Hackerman som angripit oss. Vi hittade dock inga spår av det fruktade programmet NUCER2000 som är hans favorit bland sina många avancerade hackningssätt (och tangentbordssladden var inte heller utdragen). När vi lyckades kontakta honom svarade han kort (med sin ojämförliga grammatik) att han inte ägnar tid till att hacka sådana lamers som oss.

Jag desintegrerar inte apelsiner, jag digitaliserar dem.Så istället bestämde jag mig för att utföra lite mer avancerade efterforskningar. För ett tag sedan införskaffade jag mig en avancerad laserapparat från datorföretaget ENCOM, som jag främst använt för att digitalisera apelsiner och skicka dem över internet. Men nu bestämde jag mig för att koppla lasern till våran kraschade server och digitalisera mig själv, för att verkligen gå till botten med var felet var.

Av någon anledning frågade han mig om jag heter Flynn.

Digitaliseringen gick utmärkt, och efter att ha kört runt på en lysande motorcykel i neonskimrande landskap ett tag fick jag reda på vad som hade hänt. Det visade sig att jag råkat använda en felstavad tagg när jag skulle skriva ett blogginlägg, och denna tagg orsakade en bugg som gav inlägget medvetande, och viljan att sluka upp alla andra inlägg för att själv bli mäktigare, med målet att till slut erövra hela internet! Men som tur var lyckades ett säkerhetsprogram (som av någon anledning såg ut som Bruce Boxleitner) som vi installerat på servern sätta stopp för denna diaboliska plan genom att kasta sin lysande frisbee på precis rätt punkt för att krascha servern innan den artificiella intelligensen kunde sprida sig utanför den. För det är ju så alla säkerhetsprogram fungerar, det vet ju varenda kotte.

Så vi ber om ursäkt för alla problem som denna olycka ledde till, men nu är vi säkra på att allt står rätt till i den digitala världen. End of line.

Publicerad av Fredde Vem kalkylerar han att han är?!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s